Nuffnangs Ads

Wednesday, 20 March 2013

Perkenalan

Assalamualaikum, saya baru belajar buat blog kalau ada kekurangan maaf lah ye, dulu masa umur 15tahun dah ada blog tapi lupa password...hahahaa

Saya lahir di hospital Ipoh perak,membesar di Kota Bharu,Kelantan...Anak ke 6 dari 6beradik, waktu kecik saya sangat manja dengan ibu  , saya merupakan budak yang bermasalah dari segi segalanya,seorang yang pendiam tapi bila kenal seseorang saya boleh terlampau cakap pulak, sentiasa rasa saya berani tapi bila menghadapi situasi buruk saya akan mengalah...saya bukn nak mengalah tapi terus terang saya tak tahu diri saya ni macamana.kadang2 begitu kadang2 begini...saya tak reti main dengan baby kerana saya anak bongsu....

Walau apa pun saya tulis saya tak mengharap orang membaca kerana saya tulis untuk luahkan rasa hati saja,dan bila saya menulis endingnye bila2 rasa malas sambung tulis .bye

Popular Posts